Ανακαίνιση Κατοικίας για AIRBNB


Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις διαμερισμάτων AIRBNB. Υπηρεσίες ανακαίνισης για ποικιλία κατασκευών όπως, κουζίνες, μπάνια, τοποθέτηση πλακιδίων κ.α.

Αν και το δικό σας διαμέρισμα AIRBNB χρειάζεται εσωτερικά αλλά και εξωτερικά εργασίες ανακαίνισης μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε την μερική ή ολική ανακαίνιση της κατοικίας σας, για χρήση με τα πρότυπα του προγράμματος AIRBNB.

Το πλεονέκτημα που προσφέρουμε στους πελάτες μας εκτός από την πολυετή εμπειρία μας είναι η συνολική ανάλειψη του έργου της ανακαίνισης. Από την επισκευή της τοιχοποιίας και τα πατώματα έως τα βαψίματα και την τοποθέτηση των πλακιδίων σε μπάνιο και την κουζίνα.

Ποιότητα Κατασκευής


Τα υλικά που επιλέγουμε είναι πάντα υψηλού επίπέδου ώστε να αποφεύγονται κάθε είδους ταλαιπωρίες στο μέλλον.

Ανακαίνιση Κουζίνας


Άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και έξυπνες λύσεις σε ένα χώρο που οι πελάτες του AIRBNB δίνουν ιδιαίτερη σημασία.

Ανακαίνιση μπάνιου


Εξαιρετική εμφάνιση και λειτουργικότητα σε ένα χώρο που επίσης οι πελάτες του AIRBNB δίνουν ιδιαίτερη σημασία.

Τοποθέτηση πλακιδίων


Ανανεώστε το διαμέρισμά σας και δώστε του μια ολοκαίνουργια όψη με την τοποθέτηση πλακιδίων.

Εσωτερικός χρωματισμός διαμερίσματος


Βάψιμο τοίχων, βάψιμο εσωτερικών ξύλινων κουφωμάτων , βάψιμο σιδερένιων επιφανειών, τεχνοτροπίες για την ανάδειξη του χώρου σας.
Απαγορεύεται, χωρίς την έγγραφη άδειά μας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση, δημοσίευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή με μηχανικό ή άλλο τρόπο, με επεξεργασία ή χωρίς, του περιεχομένου του website.
 

Power and Design Best Quality Design